Den nye kroppen

  • September 5, 2018 at

Vi kan ha mange grunner til å ville endre på kroppen vår. Det kan være på grunn av et ønske om en sprekere kropp og et sunnere sinn, et ønske om å være mer aktiv, eller et ønske om bedre selvbilde. Uansett hvorfor du ønsker deg ny kropp er vi alle nødt til å gå den samme veien. Vi er nødt til å legge inn hardt arbeid og mye dedikasjon.

Kosthold

Ved vekttap er det vanlig å tenke at vi må kutte ned på kaloriene. Dersom vi overspiser stort er dette kanskje nødvendig, men for alle er ikke dette nødvendig. Istedenfor å kutte ned på kaloriene er det viktig å kutte ned på den usunne maten i hverdagen. All fritert mat med unødvendig mye fett og sukker burde bli byttet ut med råvarer og naturlige produkter. En ny kropp krever ikke minimalt med kalorier i en kort periode, men en sunnere livsstil resten av livet.

Trening

Trening er et viktig valg vi gjør for å bygge muskler og forbedre hjertehelse. Selv om det er kostholdet som har mest å si når det kommer til vekttap, er allikevel trening noe vi er nødt til å gjøre for å forandre på kroppen. Ekspertene anbefaler 30 minutter med fysisk aktivitet hver eneste dag, men vi kan gjerne gjøre mer enn dette også. Et medlemskap i et yogastudio eller på et treningssenter, er et riktig valg for et sunnere liv.

Kirurgiske inngrep

Kirurgiske inngrep er noe vi ønsker å unngå så mye som mulig. Men innimellom er det ikke alltid en vei utenom. Ved store vekttap ender vi ofte opp med strekkmerker og løs hud. Disse kan vi ikke fjerne på andre måter enn ved kirurgiske inngrep. Dersom du sliter med et dårlig selvbilde på grunn av løs hud, strekkmerker eller overflødig fett som ikke lar seg fjerne ved hjelp av trening, kan dette være løsningen.