La beina hvile

  • September 7, 2018 at

Perioden mellom alle treningsøktene er neste like viktig som tiden du bruker på treningssenteret. For å få maks utbytte av dine økter er det viktig å bruke tiden fornuftig og lade opp til neste økt. Selv om de fleste aktive personer ikke klarer å sitte stille over lengre perioder blir det derfor viktig å finne noe som får tiden til å gå fortere, samtidig som det vil hjelpe deg med å forbedre dine presentasjoner. Det er viktig selv for treningsnarkomane å sette pris på tiden hvor vi kun slapper av på sofaen og lar pulsen senke seg.

Spennende spill på nett

Selv om vi skal slappe av under pausene våre er det det lov til å føle på samme spenningen og adrenalinet vi får av å trene. Spill på nett er den perfekte løsningen på dette suget etter å føle pulsen vår stige. Med en type spill som kasino på nett vil spenningen spesielt være høy når du risikerer å vinne store gevinster på en eller flere automater. Dette kommer godt med når prisene på treningssentrene er så stive.

Meditasjon og yoga

Koble helt ut med meditasjon og yoga. Denne treningsformer er perfekt for alle som driver med intenst trening over en periode og ønsker å roe ned både hjernen og kroppen. Samtidig som meditasjon og yoga lar deg roe ned kroppen vil også treningsformen forberede deg på og hjelpe deg under neste økt. Med yoga vil du etter litt trening få en mer mobil kropp som kan yte bedre under dine neste treningsøkter. Meditasjon vil også forbedre ditt fokus og hjelpe deg med å gi slipp på alle tankene som ikke burde være tilstede under en hard treningsøkt.